Rensat ut lite skit

Idag har jag rensat ut lite smink som jag inte använder och kastat sånt som var gammalt... 
Det behövdes verkligen!! Men guud vad sugen jag blev på att ha allt mycket snyggare typ ett skrivbord man kunde suttit vid istället för att ha allt i badrumskåpet! hade varit mycket roligare och finare!

Bakade även lite chokladbullar i kväll dom blev väl så där men duger till kaffet =)


Lite nytt i sminkskåpet

hade ju inte varit helt fel..Häromdagen när jag sminkade mig vilket jag inte gjort varje dag..
Så märkte jag att allt mitt smink började bli gammalt.. Mascaran har verkligen gjort sitt helt torr var den och slutkörd knappt någon eyeliner heller..:/ ögonskuggan känns som jag haft alldeles föööööör länge .. tråkigt måste ha nytt..!!!

Sminket

Precis tvättat av sminket och lagt mej i sängen nu .... Skickade ett sms till sambon och hoppades på att han skulle vara tillgänglig men icke. Han jobbar på flitigt .. Eller ? Tja man vet aldrig han kanske spelar tecken och äter chips och choklad utan att ta hem en ändaste bit till mej .. Man vet aldrig men men hehe de man inte vet har man inte ont av godnatt


Så snabbt en kväll verkligen går

hinner ju inte göra något förens klockan redan är 00.00 så nu ska jag skriva färdigt här sedan gå och lägga mig..
Tvätta av sminket och allt de där annrs för man väl ont i ögonen i morgon..
Ikväll har jag tittat på "monsters inside me" annars inte mycket..  Imorgon ska jag försöka gå ut lite tidigare tänkte jag annars blir de så sent konstigt nog..
och hitta på en middag som vanligt det e inte lätt...!!!!
Hatar att täånka på vad man ska laga för mat alltid så mycket snack om det... :D
Får väl se vad jag rör i hop :)

Blogga från mobilen :))

Nu har jag uppdaterat bloggappen på mobilen också så jag kan skriva direkt det händer något fast känns lite nytt här än så ska försöka fatta på mig de med men de blir nog inga problem :)


Klockan är mycket i gen dags att sjunga

Klockan börjar bli mycket i gen dags att ta på sig något snyggt så jag ser bra ut i drömmarna mouahaha..-
BTW så har jag haft en del lustiga drömmar dom senaste dagarna och som kommentar till det säger jag "tur att det e drömmar"

Kanske berättar något kul i morgon om jag drömmer något kul.. de jag drömt på senaste har inte vairt kul iaf..
så men men :D nu ska jag dra mig till sängen för jag ska ju upp tidigt i morgon och rasta sonen.
Hoppas på fint väder men helst så man kan andas ändå.. Hatar de här kvava... eller så bara öser regnet ner..
Antingen eller... =)


Öppnade dörren för en främling ........

I förrigår öppnade jag dörren för första gången på över fyra år för någon jag inte känner..
Det kändes jätte konstigt..
Men det var grannen som ville låna skrivaren .. Kändes faktiskt bra efteråt.. haha ingen vet vad detta  handlar om .. Vill egentligen inte gå in på det heller men ville bara säga att det kändes som jag tog ett steg fram!..

 Öppna dörrar

 
 

Idag har det verkligen inte hänt mycket det känns jag bara legat och väntat på att min tjuriga sambo skulle åka och jobba .. Och nu när man sitter här helt själv har jag tagit ett glas cola och äter lite choklad.. Gott ska det väl vaa!!
Känner inte så många här runtomkring så jag har ju inte mycket att göra om dagarna.. Det e verkligen drygt-
Hade varit så roligt att lärt känna några par som också har barn som man kunde göra saker med.. :)


Godnatt


Egentligen e jag inte trött men min sambo som ska jobba natt i morgon har redan tuppat fast han skulle sitta uppe till 02 idag för att vänja sig.. det gick ju jätte bra! 
Händer inget mer än att jag sitter här och slö glor på lite olika sidor o tvn e igång o sambon snarkar... får väl krra ner jag med TJING

★ Rökare luktar så äckligt!!

Varje dag när jag har öppet fönster så luktar det periodvis ciggarettrök rakt in i rummet det luktar så vannsinigt äckligt,,.. usch usch och usch det luktar ungefär som om någon varit i samma rum och rökt .. faKTISKT jag överdriver inte.. det e helt sjukt att det kan lukta så grymt.. ibland har jag funderat på om det är någon som röker ut ur sitt fönster... eftersom det luktar så äckligt mycket..
JA jag måste få klaga lite eftersom min sambo bara tyger jag maler...
då e det perfekt att skriva av sig lite här ..

Annars har inte mkt hänt .. konstigt väder som vanligt denna sommar.. "sommar" men vad kan man förvänta sig med denna klimatförändringen .. det är så här det kommer se ut så länge ingen gör någonting... Och änsålänge gör ju ingen ingenting..
Eller ja i väldigt slö fart gör dom något iaf.. Man har väl börjat se en och annan parkering för just elbilar osv men ändå det känns inte tillräckligt markearande dom skulle vara hårdare på saken och skrotat varända bensindrivande bil och bara börjat sälja eldrivna.. Man läser varje dag om översvämningar här och var i hela världen tillochmed i städer i sverige som inte direkt är kända för att få översvämmningar.. Och oväder som slår ner hus , träd och bilar i sin väg.. Inte för så länge sedan hade tillochmed en flytdocka rubbats över ngra mil och tillochmed upp på land... Och allt beror på klimatet som vi har fördarvat väldigt snabbt skulle jag vilja säga för tänk så "liten" tid ex bilen har funnits och tänk så snabbt det har gått att förinta naturen.. Det är bara att invänta naturkastrofer efter katastofer nu..

Känns som jag lever in mig lite väl mycket i detta nu men det e en sak jag kan bli ganska upprörd över ..
Jag tycker vi människor är alldeles för bekväma med hur vi lever.. Visserligen är jag glad över att dinusarioer är utdöda och sådana gigantiska fåglar som flög runder överallt jag menar tänk å vara som myror...

Men tänk på alla andra djurarter som dör ut på grund av hur vi förgör naturen med en massa tvättmedel som rinner ut här och var somn ingen egentligen bryr sig om visst att alla tycker det e "hemskt" men det görs inget ändå vi bara lever typ som all olja som ständigt rapporteras på tv.. Om ankor fiskar och gud vet allt som dör för att dom fått i sig möget som vi gång på gång spiller ut..

 Gud jag kan spinna på hur länge som helst om detta ...
Men men om vi ska återgå till att jag faktiskt började om det roliga sommarvädret..
Det e mysigt när det regnar om man har någon att kela med är min slutsats det e inte speciellt kul att sitta hemma en hel helg utan sambon och vara instängd när det regnar .. not fun..



Och på tal om annat så älskar jag serien "dokumentär mord"  Som går varje söndag..-
Och ikväll handlade det oom ett mord som verkade väldigt ouppklarat.. verkligen hemskt .. det var en tjej som var ca 20 år som hade hittats död i sin bil.
Först satte dom dit en kille i 15 år som sedan visar sig vara oskyldig eftersom polisen slarvat som vanligt och sedan tror dom att dom har tre andra och sätter dit dom men dom e inte helt hundra ändå...
Usch vilka hemska människor det finns som får för sig att bara mörda sådär... 
Hon hade verkligen inga ovänner eeller dispyter med någon/Några därför var fallet väldigt svårt att ens försöka lösa..
Jag kan verkligen inte förstå hur man bara kan mörda någon.. Det är okej aatt hata folk det tycker jag för man kan inte älska alla det går fan bara inte,,,!!! men att mörda .. det e inte friskt.. dom borde bli avlivade med det samma!





★ söndag ★

Slutet av veckan är äntligen kommen har hunnit städa bla tvättat golv  det behövdes verkligen..
nu ska jag se lite på tv och sedan mysa lite när min sambo kommer hem

Konstig blogg

Är det fler än jag som tycker folk e jättekonstiga som typ sitter och googlar efter kändisar och sedan lägger ut en massa bilder på dom och skriver "gillar dom kläderna" osvosv och sedan googlar en massa heminredningsbilder .."så skulle man bott" hmm allså jag bara undrar var personligheten tog vägen .. Senaste bloggarna jag kommit in på har varit så med ganska många som lägger in en massa massa bilder på annat mög.. än sig själv eller sin vardag... sånt e fett tråkigt...

En lång promenad

Jag och min son har precis varit ute och gått en lång promenad.. Först var vi ute på gården och lekte lite på gården och gjorde sandslott och gungade lite.. När inte det var kul längre tog vi leksakskundvagnen och gick en runda.. Och sedan när vi skulle gå hem så var det inte fullt så kul längre..men nu när vi kommit hem springer gossen runder och dammsuger lite för det e ju så himla skoj tycker han och jag slappar lite i soffan..! skönt att hämta ett par minuter. 

Tråkigt nog är det Fredag som vanligt och jag och min son har inget att göra , sambon jobbar idag så han e ju inte hemma..Occh vi har ingen att göra ngt med.. Och inte några barn ute iheller att leka med , konstigt för det brukar det vara hela veckorna annars men på helger e alla hemma alltid haha:D
..
Så vi får väl försöka hitta på något annat roligt.. Kanske bada badkar och göra en hårinpackning eller något.. det kan ju också vara ganska skönt!
 
 

Nu ska jag börja blogga igen

long time no see.. kan vara läge att börja skriva lite igen..
Det e ganska kul när man inte har något att göra trotts allt..
Jag ska lägga upp en ny header också tänkte jag för det var en del gamla bilder på mig här inne så lite nytt e ju inte fel!!
 
 
 

RSS 2.0