Verkar

Usch börjat få verkar nu spänner över hela magen och ryggen inte kul detta.. Jag har ingen hög smärtröskel men jag försöker möta verkarna så bra som möjligt ..


Beräknad idag :)

Vi får väl se när hon tittar ut :) <3


Städat hela dagen

Försöker förbereda så mycket som möjligt här hemma! Har håll på hela dagen och ändå inte klar golv som ska torkas och fönster som ska tvättas för jag vet att jag inte kommer orka golv och rutor på minst två månader efter förlossning ! Dammsugninh är ett måste då jag är dammalergiker!


2 Dagar kvar till BF


Om två dagar är jag beräknad till känns ju lite konstigt så inom fem dagar kommer jag hålla i min lilla prinsessa
jag undrar fortfarande jättemycket vilken ögonfärg det kommer bli..
Det sägs ju det kan bli precis vad som helst..
Nyfiken som tusan..
Inatt hade min son lite svårt för att sova när grannen festade och när klockan var halvtolv vaknade min son till och sade "mamma ringa polisen" haha tyckte han lät så härlig min goda lilla son <3
Han säger mycket kul saker , idag tykte jag han var lite varm så jag sade "oj vad varm d var gubben du har väl inte feber" och då svarar han "mamma, feber här uppe och pekar på huvudet" GOD älskar han så enormt min älskade pojk! <3Tre dagar kvar

Nu är det tre dagar till bf!!!


Snart är det dags

Inte så lång tid kvar nu till att jag ska föda..
Känns knäppt.. Kan inte riktigt förstå det ännu tycker min graviditet gått så snabbt!
Idag passade jag på att klippa topparna för jag kommer ihåg när jag fick min son att jag gjorde det när han var ca 2 månader gammal och det var mer ett stressemoment så ett tips är att klipp dig innan förlossningen hihi!:D
Det var skönt att få klippt topparna för dom behövde verkligen det..
Vill bara att mitt hår ska bli låååååångt och snyggt.!
Så vill ha till midjan ungefär sedan e jag mer än nöjd! Och så ska man bara hålla det så..

Fick en sån här locktång av min sambo när jag fyllde år som man kan göra våger i håret av.
syns kanske lite i hästsvansen..

V 39 =) <3

23 år

Nu är jag tydligen 23 år ! Känns inget speciellt..om en vecka får jag se min prinsessa <3 längtar sååå


Halloween

I helgen såg jag ut så här när vi firade mej lite :)


Glögg och lussekatt

Myser i soffan med lite glögg och lussekatt! Har städat nästan hela dagen och än är jag inte helt klar snart ska jag bada min son och sedan ska jag måla om naglarna till rosa!


Blåa eller bruna ögon ! Kommentarer på detta

Jag tycker det är konstigt att det är vanligast med blå ögon i bland svenskar när bruna är så " dominanta " hur går detta ihop?? Har även läst att så länge den brunögda har en blåögd gen i sig så finns chansen att dennes barn kan få blå ögon då den brunögde gör barn med en blåögd.. Så allså kan vårt kommande barn få precis vad som helst.. Ska bli intressant att se detta!


Helg

Och det betyder att sambo jobbar och jag är hemma själv ! Inte för han är sp rolig att vara med haha då han bara suttit vid datan hela veckan och letar bil för att nästa sekund säga. Jag vet inte om man ska avvakta med bilsökandet lite för att nästa sekund sätta sig och börja leta igen! Japp så har denna veckan med honom varit. Visst vi behöver en combi nu när vj blir fyra. Men det är ändå drygt . Igår började även min mage spöka först tänkte jag , är det på gång eller vad är det frågan om. Jag är beräknad till den 12 så tänkte än borde det inte vara dax och det började knipa lite kommande och gående plus att bevis levde jävel i magen mer än vanligt. Men jag konstaterade till slut att jag har antingen ätit något olämpligt som satt j gång magen eller åkt på lite magsjuka. Min sin är också förkyld och var jättelös i magen idag . Lägligt när jag varit frisk hela graviditeten för att bli magsjuk dom sista veckorna på slutet. Hoppas det hinner försvinna till att förlossningen sätter igång vill ju inte att det ska spruta från exakt alla hål samtidigt ( ursäkta ) men tror det hade tagit längre tid för mig att bli återhämtad då och jag hade nog blivit oerhört trött! Så jag hoppas verkligen på bli frisk snarast!!!


Babyhjärta

Min son kommer bli världens bästa storebror han var så glad idag när vi skulle lyssna på hjärtat <3


RSS 2.0